Председателят на Народното събрание Цвета Караянчев говори пред Нова тв: рекламаПърво се

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчев говори пред Нова тв: рекламаПърво се
Коментари Харесай

Цвета Караянчева за речта на Радев: Корупция винаги е имало! Тя не се преборва за ден!

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчев говори пред Нова тв: 

``
реклама

" Първо се веселя, че президентът се престраши да пристигна в Народно събрание от години насам. Но той не сподели нищо ново. Повтаря тематики. Не назова България " тресавище ", само че сподели, че би трябвало всяка седмица министър-председателят да идва на чуване в Народно събрание. Това е по този начин, за общата политика. 

Няма по какъв начин министър-председателят да дава отговор за свинската чума - това е тематика за министъра на земеделието, замърсяването на въздуха е за министъра на околната среда и водите. Когато тематиките касаят общата политика, министър-председателят е идвал, с цел да отговори.

Дали " апатията ще опразва страната ", както сподели президентът?

Това са закани без конкретика като апелите за битка с корупцията. Вчера чакахме той да пристигна с положителен звук да призове народните представители да работят в градивна форма в Народно събрание.

Основателна рецензия е корупцията. С корупцията никой не се е справил изведнъж. Ако има градивен звук, нещата ще се получават. Корупция има и в най-ниските администрации. Няма чадър над никого. Веднага се обработват сигнали. Ако президентът има такива сигнали - би трябвало да сезира избраните органи. Борбата би трябвало да сплоти обществото. В по-развити страни нещата не се вземат решение по този начин. Не се търси дружно да вървим напред - само че да има конкретика, не да се приказва общо. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР